Проверете Цени и Резервација

Кој е на линија

Има 5 гости присутни
Цени за престој

118 € по луксузен Апартман - Во Сезона (Јули - Август)

98 €  по луксузен Апартман - Вон Сезона (Септември - Јуни)


Во секој од Апартманите може да се сместат двајца возрасни луѓе.
*За деца до 10 години возраст не се наплатува дополнително.
Појадок шведска маса е вклучен во цената.

Приватен и безбеден паркинг плац е достапен за сите наши гости. (нема потреба од резервација за паркинг место)

__________________________

Дополнителни услуги:

Ресторан и Бар

Рентакар

Изнајмување пловен објект

 

Организирани екскурзии

 

За повеке информации ве молиме контактирајте не.