Проверете Цени и Резервација

Кој е на линија

Има 6 гости присутни

Адреса: Населба Рача бб
6000 Охрид Македонија
Моб: +38970 39 11 25
Тел.   +38946 261 644
FAX +38946 257 089
email: reception@aleksandarvilla.com.mk

Contact

From:
E-mail:

To: Aleksandar Villa
Subject:
Порака
Send copy to own email address
 

Пријавете за новости

Бидете информирани и примајте ексклузивни новости и промоции!